ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

1. Згідно Закону України від 01 червня 2010 року № 2297-VI «Про захист персональних даних» (надалі – «Закон») під персональними даними розуміють відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована. Згідно Політики конфіденційності в поняття "особистої інформації" входить інформація, або частина інформації, котра дозволяє Вас ідентифікувати. Як правило сюди входить ім’я та прізвище, псевдонім (нік), адреса електронної пошти та номер телефону. Такі відомості Кінотеатр можемо отримати безпосередньо від Відвідувача, при реєстрації на сайті, наданні контактних даних, та іншої особистої інформації, яку Відвідувач добровільно надає Кінотеатру.

2. Кінотеатр з великою повагою ставиться до конфіденційної (персональної) інформації всіх без винятку осіб, які відвідали сайт, а також тих, хто користується наданими сайтом послугами; в зв'язку з чим, Кінотеатр прагне захищати конфіденційність персональних даних, тим самим створивши і забезпечивши максимально комфортні умови використання сервісів Сайту Відвідувачу.

3. Особиста інформація Відвідувачів сайту, зібрана при реєстрації, переважно використовується для надання послуг у відповідності з їхніми потребами, в першу чергу для надання послуг або для відповідей на запитання. Також Кінотеатр може використовувати контактну інформацію Відвідувача у відправленнях елекронної пошти, а саме - повідомляти Відвідувача про нові можливості, акції та інші новини.

4. Кінотеатр діє відповідно до цієї Політики конфіденційності, на підставі Положення про обробку і захист персональних даних та на підставі чинного законодавства України та бере на себе право зберігати Персональні дані стільки, скільки необхідно для реалізації мети, що зазначена у даній Політиці або у строки, встановлені чинним законодавством України або до моменту видалення Вами цих даних.

5. Надання доступу до особистої інформації іншим компаніям і приватним особам можливе лише за таких наступних обставин:

5.1. Має місце явна згода та наявність дозволу Користувача.

5.2. В випадках визначених чинним законодавством України.

6. Кінотеатр вживає всіх необхідних заходів для захисту даних від несанкціонованого доступу, зміни, розкриття чи знищення. До цих заходів належать, зокрема, внутрішня перевірка процесів збору, зберігання та обробки даних і заходів безпеки для запобігання неавторизованого доступу до систем, в яких ми зберігаємо особисті дані.

7. Відвідувач приймає умови цієї політики конфіденційності і враховує, що дана політика конфіденційності може час від часу змінюватися. Зміни, що вносяться до політики конфіденційності, залежать від змін в чинному законодавстві України. 8. З питань щодо політики конфіденційності (в т.ч. видалення персональних даних), Користувач може зв'язатися з нами використовуючи e-mail: kinoprostir.ukrdim@gmail.com